Body Sugaring

100% natuurlijk, zacht voor de huid

Met Body Sugaring kunt u het hele lichaam én gezicht ontharen. De ‘Sugaring Paste’ bestaat uit 100% natuurlijke bestandsdelen die niet op dieren zijn getest, geen bijwerkingen hebben en geen allergische reacties veroorzaken. Het product is zo natuurlijk dat je het zelfs kunt opeten. Sugaring pasta kunt u bovendien gemakkelijk verwijderen met water.

Body Sugaring is een zeer hygiënische methode. Er wordt alleen de benodigde hoeveelheid pasta uit de pot genomen waardoor er geen kruisbesmetting kan ontstaan. Sugar, suiker, is een natuurlijk conserverings- en geneesmiddel, dat de genezing bevordert en infecties voorkomt.

De ontharing in de praktijk
Het haar wordt alleen met de natuurlijk groeirichting mee verwijderd, waardoor de behandeling minder pijnlijk is en de haren nauwelijks meer ingroeien. Bovendien is er aanzienlijk minder kans op het afbreken van haren.

Body Sugaring is al mogelijk bij haartjes van 1,6 mm (0,16 cm)! Dit is gemiddeld 4 dagen na het scheren. Bij een traditionele behandeling met harsproducten moeten de haartjes minstens drie weken aangroeien.
De sugar leent zich uitstekend voor de beroemde “brazilian bikinilijn”

La bikini sugar: met de zachte en 100% natuurlijke sugar wordt al het haar van jouw schaamstreek verwijderd, dus de bikinilijn en de gehele schaamstreek. Een mooi en glad resultaat. Het voelt fris en schoon en na enige tijd merk je dat de haartjes minder snel en zachter terugkomen. Last van ingegroeide haartje? Dan is sugar de oplossing! De haren zullen niet of nauwelijks meer ingroeien, omdat ze zachter en dunner worden.

Tip: ontdoe de huid van dode huidcellen door wekelijks te scrubben en in te smeren met een hydraterende bodycrème. Echter níet op de dag voor, van en na het sugarren.

Prijzen Sugar in behandelingen:

Bovenlip€ 12,50
Kin€ 12,50
Bovenlip en kin€ 22,50
Contour€ 28,-

Prijzen Sugar zonder behandelingen:

Bovenlip€ 14,-
Kin€ 14,-
Bovenlip en kin€ 23,-
Contour€ 29,-
Oksels€ 23,-
Onder-of bovenbenen€ 31,-
Onder- en bovenbenen€ 54,-
Schouders/bovenrug€ 26,-
Onderrug€ 26,-
Hele rug€ 44,-
Borst€ 23,-
Buik€ 23,-
Borst en buik€ 42,-
La bikini€ 41,-
Bikinilijn€ 27,-