Babor | Pioneering Beauty

Babor

Met onze deskundige kennis vertalen we de geheimen van de fijnste, natuurlijke werkstoffen in luxe huidverzorging van de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid voor een duurzaam gezond huidbeeld. Het resultaat sinds 55 jaar: individuele systeemverzorging passend bij elke vrouw die er fantastisch uit wil zien.

Doctor Babor

Doctor babor biedt oplossingen voor bijna ieder huidprobleem. Met innovatieve recepturen uit natuurlijke bronnen kan een problematische huid weer herleven en stralen. Acne, couperose, littekens en vele andere huidonregelmatigheden worden bestreden met Doktor Babor.

Babor Skinovage px

Babor Skinovage px behandelingen; effectieve behandelingen perfect afgestemd op de behoefte van verschillende huidbeelden.

HSR behandelingen; intensief verstrakkende lifting en uitgebreide anti aging behandeling.

Babor Spa

Babor Spa is een totale verzorging voor de schoonheid van de huid en de ontspanning voor lichaam en geest. Natuurlijke wellness-recepturen worden gecombineerd met innovatieve behandelingsmethoden. Het resultaat: buitengewone wellness-ervaringen met duurzame, effectieve werking voor de huid.

Babor Face Design

Babor Face Design is een moderne make-up collectie voor het accentueren van de natuurlijke schoonheid van elke vrouw. Bescherming, verzorging, regeneratie en kleur verenigd in innovatieve, makkelijk te gebruiken recepturen. Met maar drie stappen naar het perfect harmonisch ogend gezicht. Van vrouwen door vrouwen ontwikkeld, biedt de Face Design Collection by Peter Schmidinger mooie uitzichten.

Babor Men

Babor Men is een professionele gezichtsverzorging die speciaal is afgestemd op de behoeften van de mannelijke huid. In het bijzonder ontwikkeld voor het scheren, het reinigen en verzorgen, zorgen de zeer werkzame recepturen op natuurlijke basis voor een aantrekkelijke en verzorgde uitstraling en geven de huid zuivere energie en pure vitaliteit.